Hanul Hangitei - han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti, botezuri
   
Hanul Hangitei - han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti, botezuri
 

Hanul Hangitei va invita sa petreceti cele mai frumoase momente din viata, intr-o atmosfera 100% romaneasca, intr-un ambient traditional, cu ospatarii amabili si in permanenta atenti la solicitarile dumneavoastra, cu lautarii responsabili sa mentina voia buna si pofta de dans!!!

Organizam evenimente:

Nunti*
Botezuri
Cununii
Petreceri firme

*Cost estimativ pentru un meniu de nunta: de la 100 lei/ persoana

Capacitate locuri:
Crama: 70 locuri
Salon 30 locuri

 
Hanul Hangitei - Meniu

Pentru iubitorii de folclor restaurantul hanul Hangitei combinat cu pivnita cu vinuri sugereaza o masa traditionala "ca la mama acasa", pregatita de cei mai renumiti bucatari din Bucuresti. Ambientul e rustic, iar atmosfera e sustinuta de muzicieni cu repertoriu traditional romanesc.

Hanul Hangitei... Ca la mama acasa!!! Hanul Hangitei - Galerie fotoVa asteptam sa degustati preparatele noastre traditional romanesti intr-o ambianta de muzica romaneasca si folclor!!!

Hanul Hangitei va invita sa petreceti cele mai frumoase momente din viata, intr-o atmosfera 100% romaneasca, intr-un ambient traditional, cu ospatarii amabili si in permanenta atenti la solicitarile dumneavoastra...

 Detalii
     Prima pagina      Prezentare      Meniu      Rezervari      Localizare
     Copyright © 2006 Hanul Hangitei. Toate drepturile rezervate. Web design: Dezibel Media - Web hosting: Web Hotel
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti si botezuri pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.