Hanul Hangitei - han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti, botezuri
   
Hanul Hangitei - han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti, botezuri

Restaurantul este dotat cu aer conditionat si are o capacitate de 90 – 1 00 de locuri.

Hangitele noastre va asteapta zilnic cu bucate alese in vechiul centru istoric al Bucurestiului, pe Str. Gabroveni, nr. 16, sector 3, Bucuresti; Tel: 021/314 70 46 ; 33 66 283 ; Fax: 021/336 62 84; Mobil : 0788 682 130 sau 0744 582 130

 

Folclorul romanesc este unul dintre depozitele spirituale si intime ale poporului nostru, de aceea am creat un cadru rustic in care puteti petrece cateva clipe de relaxare si sa puteti servi mancaruri „cum numai mama si bunica va gatesc”.

Aici gasesti zilnic tocanita „banateana”, sarmalute, tochituri, ciorbe si platouri taranesti, proaspete si apetisante, alaturi de vinuri gustoase.

Din Noiembrie 2004 Restaurantul „Hanul Hangitei” si-a deschis CRAMA unde lautari vestiti precum Nelu Ploiesteanu, George Udila, Vasile Barbu, Stefania Rares si altii va vor intampina cu drag si voie-buna, iar preparatele specifice romanesti va asteapta sa le savurati.

Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa petreceti o seara de neuitat, intr-un cadru unic, in care adevarata traditie romaneasca este la ea acasa. Preturile sunt accesibile, iar programul deosebit este garantat 100%.

De asemenea, organizam mese festive de orice fel, fie pentru un botez, o nunta, o aniversare sau o zi onomastica, etc.

Pentru zile festive si alte ocazii, Hanul va pune la dispozitie meniuri variate, la preturi negociabile, intr-un ambient care garanteaza voia buna.

 
Hanul Hangitei - Meniu

Pentru iubitorii de folclor restaurantul hanul Hangitei combinat cu pivnita cu vinuri sugereaza o masa traditionala "ca la mama acasa", pregatita de cei mai renumiti bucatari din Bucuresti. Ambientul e rustic, iar atmosfera e sustinuta de muzicieni cu repertoriu traditional romanesc.

Hanul Hangitei... Ca la mama acasa!!! Hanul Hangitei - Galerie fotoVa asteptam sa degustati preparatele noastre traditional romanesti intr-o ambianta de muzica romaneasca si folclor!!!

Hanul Hangitei va invita sa petreceti cele mai frumoase momente din viata, intr-o atmosfera 100% romaneasca, intr-un ambient traditional, cu ospatarii amabili si in permanenta atenti la solicitarile dumneavoastra...

 Detalii
     Prima pagina      Prezentare      Meniu      Rezervari      Localizare
     Copyright © 2006 Hanul Hangitei. Toate drepturile rezervate. Web design: Dezibel Media - Web hosting: Web Hotel
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: han, restaurant traditional, rustic, tocanita, sarmalute, vanat, nunti si botezuri pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.